Seen on screen: dit droeg Wendy tijdens flirty dancing

Flirty Dancing is iedere zondag om 21.30 uur te zien bij SBS6!

In onze rubriek “seen on screen” verzamelen we verschillende outfits van bekende Nederlanders zoals Wendy van Dijk die we op ons telfoon/computer/tv scherm langs hebben zien komen.

Gisteren was de vierde aflevering van ‘Flirty Dancing‘. In dit programma leren twee singles – los van elkaar – een intieme choreografie aan. Op een prachtige locatie, wat ondertussen ook de dansvloer is, ontmoeten ze elkaar vervolgens voor het eerst. Alsof de twee singles in een film spelen, dansen ze samen zonder een woord te wisselen. Slaat de vonk over? Is het liefde op de eerste dans? Dat is dan nog maar de vraag. Flirty Dancing is iedere zondag om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Ook deze week droeg Wendy van Dijk weer verschillende outfits in de aflevering. Wendy wordt gestyled door Manon Meijers, zij vertelde ons waar ze haar outfits vandaan heeft gehaald!

Je shopt de outfits hieronder door op het item te klikken.

Top van Repeat

Jammer, maar helaas is deze top niet meer te verkrijgen op de site van repeat.

Blouse van Zara

Het zit niet mee met de items van deze week. Ook deze blouse was niet meer te vinden op de site van de Zara. Gelukkig heeft de zara vaak 1 item in meerdere kleuren en hebben ze de blouse wel nog in het blauw:

Blouse van Silvain Heach

(ook helaas niet meer te verkrijgen) We hebben wel een hele goede look a like gevonden van de Wehkamp:

Top van Nikkie

(het komt misschien als een verassing maar ook deze top is niet meer te verkrijgen) Deze top lijkt wel op een andere top van nikkie in de ander seen on screen:

Seen on screen: dit droeg Wendy tijdens flirty dancing

Wij hadden het ook graag anders gezien, maar met de items zat het deze week niet echt mee. We hebben ons best gedaan om toch nog een paar look a likes te vinden, maar omdat de afleveringen al veel eerder zijn opgenomen en de mode natuurlijk constant veranderd is er een kans dat de items niet meer te verkrijgen zijn, zoals nu.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites