Dit keer staat de te gekke look van Daphne Deckers centraal in onze seen on screen rubriek. Ze droeg afgelopen woensdag in RTL Boulevard een te gekke lace top met een pencil skirt.

Misschien denk je bij de pencil skirt aan een ‘saaie’ kantooroutfit. Echt nergens voor nodig! De pencil skirt is anno 2014 hotter dan hot en is naast ultra vrouwelijk ook rock ‘nd roll. Deze look bewijst dat het ‘m zit in combinaties. Een pencil skirt kan te gek werken in een grunge, ultra-vrouwelijk of casual look.

Deze te gekke lace top van Rinascimento geeft de look de juiste mix tussen casual en ultra-chique. Dat lace een hit is dit seizoen wist je vast al, dat de sporty trend en lace trend prachtig gemixt kunnen worden misschien nog niet. De top is het absolute voorbeeld van twee gigantitsche trends die perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden! Met twee klikken heb je de te gekke items die Daphne afgelopen woensdag droeg in huis.

 

Heb je onze 3 ways to wear Pencil Skirt al gelezen? MonStyle legt uit hoe je de pencil casual, rock ‘nd roll en ultra vrouwelijk kan dragen!

 

Psssssst. Heb je de te gekke leopard look van Manuel Broekman en Geza Weisz in Marc Jacobs gemist? Klik hier! 

 

(Visited 381 times, 1 visits today)