Shop tips voor de diehard online shoppers

Als online shopper weet jij als geen ander hoe fijn online shoppen is. Het kan op het werk, in de trein of terwijl je ligt te badderen. Één druk op de knop en een paar dagen later heb je het binnen. Helaas zitten er ook genoeg items tussen die je niet past of die helemaal niet aan je verwachtingen voldoen. Met pijn in je hart stuur je deze items weer terug. Het leven als (professioneel) online shopper is natuurlijk heel fijn, maar kent dus ook zijn nadelen. We hebben daarom gezocht naar de beste shop tips voor diehard online shoppers.

1. Weet wanneer nieuwe artikelen binnen komen
Zet desnoods een wekker zodat je op die dagen in je pauze even rond kunt snuffelen op de website. Er is niks leukers dan nieuwe artikelen spotten!

2. Sla de lookbooks nooit over
Heb je een tof item gevonden op de website, maar heb je geen idee hoe je ‘m kunt combineren? Check dan altijd de lookbooks. Je ziet waarmee jouw webshop het item combineert en die items kun je dan ook nog kopen of misschien heb je die al in je kast liggen.

3. Plan je aankopen online, maar koop ze in de winkel
Als je lekker rond gesnuffeld hebt op de website, is het soms handiger om je items in de winkel zelf te kopen. Bijvoorbeeld bij een moeilijke pasvorm of als je niet zeker weet welke maat je het beste zit.

4. Combineer ze met andere kledingstukken voor je ze besluit te houden
Heb je een te gekke statement broek te pakken? Top! Maar combineer ‘m eerst met je huidige garderobe voordat je ‘m besluit te houden. Anders zit je straks opgescheept met een broek waar je extra tops bij moet kopen omdat je niet weet hoe je dit moet doen met je huidige items.

5. Onthoud wanneer de sale-seizoenen beginnen
Deze tip is een gouden oude. Omcirkel de sale-seizoenen met verschillende kleuren in je agenda. Scoor als een van de eerste jouw maat in de sale! We weten allemaal dat we halverwege de sale nooit meer onze maat kunnen vinden…

READ NEXT:
Dit zijn de gouden regels voor shoppen tijdens de sale
Zo vind je tijdens het online shoppen precies wat je zocht!
Online verzendkosten vermijden? Dat doe je met deze tips!

Source:  Tumblr