Als we moesten kiezen tussen shoppen in de winkel of online, dan kiezen we toch voor online. In alle rust (het liefst vanuit bed) scrollen we door iedere collectie. ‘Hangen’ we onze favorieten apart en daarbij zijn er heel veel handige apps die je helpen bij het vinden van de perfecte items. We zetten de fijnste andere shopping apps ook voor je op een rijtje. Hiermee wordt onze verslaving nog leuker en makkelijker.

Rent the Runway

Altijd al gedroomd van een kledingkast vol designer items? Deze droom kan nu werkelijkheid worden. Met deze app kan je designerkleding lenen en het is super easy. Je kan zelf aangeven hoe lang je de items wil lenen, wat je budget is en wat je stijl is en de app zoekt hierna de items voor jou uit. Dankzij deze app hoeven we dus geen maand huur uit te geven, we kunnen wel zo vaak als we willen in de mooiste designermerken rondlopen. Er zijn meer dan 500 designermerken waar je kleding van kan lenen! Life changer.

LIKEtoKNOW.it

Bestaat het grootste aantal van de mensen die je volgt op Instagram ook uit influencers en modemeisjes? Met deze app kan je er in een handomdraai achter komen waar zij al hun mooie items scoren. Je screenshots simpelweg de foto waarop je het item hebt gezien en je upload hem in de app. De app doet de rest. Hij zoekt de items op en je kan ze direct shoppen. Je kan ook items uploaden vanuit foto’s op Snapchat en Instagram, het maakt niet uit. Beste.uitvinding.ooit.

Shop Spring

Ook een hele fijne app waarmee je alle nieuwe items opspoort, sales en exclusieve items. Je vindt dit allemaal door je favoriete designers te volgen. Je kan shoppen bij héél veel verschillende merken, bij meer dan 1500! Extra fijn.

The Hunt

Iedere keer dat we gaan shoppen zijn we eigenlijk gewoon op jacht, toch? We zijn altijd op zoek naar de mooiste kleding, schoenen en accessoires voor de mooiste prijzen, maar ook naar koopjes en de beste trends. Deze app begrijpt dat. Je kan trends vinden, shoppen, items bewaren voor op je wish-list en zelfs om styling advies vragen als je foto’s post. Jijzelf kan natuurlijk ook je tips op gebied van fashion en shoppen delen! Met deze app kan je er ook achter komen waar je een bepaald item kan scoren dat Insta-fashion girls dragen, je vraagt het aan de andere ”hunters”.

Je favoriete winkels

En het is natuurlijk veel makkelijker als je apps hebt van je favoriete winkels. Zo kan je voor het slapen gaan of in de trein naar kantoor nog snel even kijken wat er allemaal nieuw is. Daarnaast kan je in de meeste apps ook je favorieten opslaan. Zo kan je heel makkelijk zien of jouw favoriete items weer op voorraad zijn, of nog beter: afgeprijsd zijn.

MonStyle

Geen idee wat je wil aantrekken? Daarvoor kan je natuurlijk iedere ochtend bij ons terecht voor de Styled by Manon op Instagram. Alles outfits die we maken staan ook op onze website en het fijne is, je kan alles METEEN shoppen. Handig! Bekijk hier nog meer tips hoe je het ”Ik heb niets om aan te trekken” gevoel tegen gaat.

Wist je dat je met shoppen ook nog eens heel veel calorieën verbrandt?
WOW! Zoveel calorieën verbrand je dus tijdens het shoppenREAD MORE:
De shopgeheimen voor het shoppen bij Forever 21
Dé checklist of je verslaafd bent aan shoppen!
Dit is het shopwalhalla waar stiekem alle modemeisjes shoppen

 

PHOTO CREDITS: GIGI.ES
(Visited 705 times, 1 visits today)