Shopping: Black Friday & Cyber Monday

Het fenomeen ‘Black Friday’ begon allemaal in Amerika, maar waait nu ook langzamerhand over naar Nederland. Nog niet bekend met deze speciale dag? Op deze dag hebben de meeste Amerikanen vrij (wij niet, helaas) en is het eindelijk tijd om kerstinkopen te gaan doen.

Dit is niet zomaar iets, want het gaat hier om mega kortingen waarbij mensen al om 03:00 uur ’s nachts voor de winkels liggen te wachten. Zodra de deuren open gaan, is het één grote chaos. Gelukkig is het hier in Nederland niet zo heftig. Wel kan je op deze dag bij verschillende winkels hartstikke leuk shoppen voor fijne prijzen.

Welke winkels dat zijn? Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet! Oh en online kun je ook flink inslaan, ook op aanstaande maandag want dan is het ‘Cyber Monday’ en kun je bij veel sites online shoppen. Bekijk (en shop!) hieronder onze favorieten.

READ NEXT:
De leukste plekken om te shoppen in Nederland
Kun je beter online shoppen of in de winkel?
Waarom mannen kopen en vrouwen shoppen!

[show_boutique_widget id=”773899″]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »