Stiekem zijn we, naast alle nieuwste trends, ieder jaar weer op zoek naar tijdloze pieces. Want tijdloos betekent dat je een item heel lang aan kunt, als je er maar zuinig genoeg op bent. Dit betekent tegelijk ook dat je veel geld kunt besparen op je uitgaven omdat je met een investment piece veel langer doet dan met een trendgevoelig mode item. Een investment piece hoeft geen designer item te zijn, zolang het maar van goede kwaliteit is zodat het niet gauw stuk gaat. Je wilt ‘m dan natuurlijk wel dagelijks aan kunnen trekken! Wij hebben zo’n piece voor je gevonden.

Hakken, boots of flats met een punt zijn al járen niet meer weg te denken uit het straatbeeld en staat dus bij menig vrouw hoog op het wensenlijstje. Pointed shoes geven je een classy en sophisticated uitstraling en kunnen ervoor zorgen dat je je super sexy voelt (ze kunnen je soms letterlijk redden). Je sexy voelen is als vrouw natuurlijk heel belangrijk: dit straal je namelijk uit en kan ervoor zorgen dat je veel lekkerder in je vel gaat zitten (zelfs wanneer die maandelijkse periode weer om de hoek kunt kijken ;-]). Stijliconen als Caroline de Maigret, Emmanuelle Alt en de Olsen twins worden vaak gespot op dit soort parels. En laten wij nu een aardig #wishlist lijstje voor je hebben samengesteld met prachtige, puntige exemplaren. 

Tip: je kunt prachtige schoenen shoppen via de Zalando Lounge. Dit is een shopping club van Zalando waar je je gemakkelijk kunt gratis aanmelden en zo met hoge kortingen tijdelijke aanbiedingen kunt shoppen (die tot wel 75% kunnen oplopen)! 

Shop je favoriete exemplaren hier:

 

pointed shoes

Shop de schoenen hier:

1 ASOS // 2 TOPSHOP // 3 SAM EDELMAN // 4 ZALANDO LOUNGE 

5 MANGO // 6 ZALANDO LOUNGE // 7 JIMMY CHOO // 8 TOPSHOP // 9 VALENTINO

READ NEXT:
VERY HOT: shop de pointed flats
Schoenen die iedere Franse vrouw in haar kast heeft
Wist je al dat je deze 5 schoenen écht nodig hebt dit seizoen?

Source: Sincerely Jules
(Visited 2,483 times, 1 visits today)