Acne bomber jacket

The nineties are having a fashion moment.. en daarbij mag één jasje niet ontbreken.

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

De populariteit van het bomber jacket blijft met het seizoen stijgen. Door de jaren heen is ieder noemenswaardig stijlicoon wel in een bomber jacket gekiekt: van James Dean tot een piepjonge Angelina Jolie of Nederlands trots Doutzen Kroes.

Anno 2014 is de keuze aan bomber jackets enorm: geprint, leer of pastel. You name it.  De onmogelijk keuzes van het aanbod van het bomber jack proberen we iets gemakkelijk te maken met dit Acne bomber jacket. Hoe tof is dit Acne bomber jacket als je summer jacket of fall essential?

Helaas hangt er een prijskaartje aan het Acne bomber jacket. Estradeur creëerde een fijne look a like die bijna net zoveel nineties bezit!   acne bomber jacket

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites