Alexander Wang blouse

Een van de tofste designers op dit moment is echt Alexander Wang. Deze designer uit New York weet precies wat wij willen..

Zo ook deze nude Alexander Wang blouse. Manon spot wekelijks de tofste items voor je in de rekken. Dit keer was ze in de Bijenkorf en vond ze deze te gekke Alexander Wang blouse.

Dat pastels tijdens de lente hot zijn, wist je vast al heel lang. Dat wij niet genoeg krijgen van nude misschien nog niet. De nude trend tilt de  pastel trend naar hoger niveau. De nude trend is dit seizoen terug te vinden op nagels, accessoires, bikini’s en onze garderobe.

Voel je je een beetje kleurloos bij de nude trend? Combineer het nude item met een kleur waar je je lekker in voelt. De nude kleur gaat perfect gepaard met leer, wit of navy blue. Zeker weten dat je je een stuk minder naakt voelt ;).

Daarnaast is een nude trend niet alleen voor spring. In de herfst en winter kan je deze kleur ook prima dragen. Het is een frisse kleur die het hele jaar door gebruikt kan worden. Bedenk eens hoe knap en rock ‘nd roll de blouse wordt met je leren bikerjacket..

Nude hoeft daarnaast totaal niet saai te zijn. De Alexander Wang blouse bevat een see through effect wat tof gecombineerd kan worden met je bralet.

Nog niet helemaal overtuigd? No problem, de nude nail trend is ook te gek. 

 

 

manon_alexander_wang

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites