Ga jij voor de real deal of de Alexander Wang knock-off?

Alexander Wang is Mr Cool himself en hij brengt vrijwel elke collectie te gekke items op de markt. Deze Alexander Wang Jogger is er daar een van!

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

De jogger is misschien wel de verrassing van 2013/2014. Het item kan in no time veranderd worden naar een casual chic outfit die zelfs office proof is! Manon spotte afgelopen week deze te gekke Topshop jogger en legde uit hoe je ‘m ultra cool maakt. De highstreet en high-end merken blijven te gekke jogger exemplaren op de markt brengen.

Onze favoriet is by far Alexander Wang. Deze toffe New-Yorker blijft ons verbazen! Zijn items zijn ultra-cool en zijn collecties bezitten altijd de perfecte basics. (Heb jij deze te gekke knock-off van de Alexander Wang Zip-Bag al gezien??) 

Deze Alexander Wang jogger is precies hetzelfde verhaal. Hij kan gigantisch cool worden met een blazer, chique top en heeled sandals!  Ga jij voor de real deal of de Alexander Wang knock-off?     Alexander Wang knock-off

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites