Alexander Wang nude blouse: de real deal of de knock-off..

Alexander: listen up. We krijgen echt geen genoeg van je en hebben ons slaapmatje klaar liggen voor de samenwerking met H&M.

Alles wat deze toffe New Yorker creëert lijkt te veranderen in goud.

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind. Zo ook deze nude Alexander Wang Nude Blouse. De blouse heeft de perfecte pasvorm, heeft een fijne kwaliteit en de kleur is te gek. De stijlcombinaties zijn eindeloos en dat maakt deze Alexander Wang Nude Blouse een wardrobe essential. Hij gaat perfect samen met je klassieke look (in combinatie met een skirt), rock ‘nd roll stijl (combineer ‘m met je leather pants!) of een basic outfit (jeans en flats). Het zijde wordt gecombineerd met een chiffon overlay en de nude blouse heeft een puntige kraag.

Deze te gekke Alexander Wang Nude Blouse is te shoppen bij onze oude vertrouwde Bijenkorf in de sale. Nu hangt er een prijskaartje aan deze wardrobe essential. Zara biedt het alternatief waardoor we ook voor ietsje minder kunnen genieten van de Alexander Wang look a like.

 

 

 

Alexander Wang Nue Blouse

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites