Balenciaga biker jacket

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind. Dit keer vonden we een prachtige knock-off van een Balenciaga Biker Jacket.

Een subtiel statement maak je deze zomer met een pastelkleurig biker jacket. Zoete pastel tinten zijn deze zomer overal!

Als je zelf een Balenciaga tas hebt, of er ooit eentje hebt mogen aanraken weet je hoe heerlijk zacht het leer dat zij gebruiken is… Dan kun je je vast ook voorstellen hoe het Balenciaga biker jacket wel niet aan moet voelen! Een pastelkleurig leren jack is een super goede aanvulling op je garderobe. De opties qua styling zijn namelijk eindeloos: met donkere of witte looks, met jeans of over zomerse jurkjes hij past zo ongeveer overal bij en geeft iedere look een subtiele touch of rock.

Jammergenoeg is het Balenciaga biker jacket met zijn €1695 een serieuze budget killer. Maar… wij spotten een heel mooi zacht roze alternatief bij Mango voor slechts €69!

Balenciaga biker jacket

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites