5 bh’s die iedere vrouw in haar kast nodig heeft!

You really need them!

Veel vrouwen gebruiken dezelfde beha voor alles wat ze doen, en voor elke gelegenheid. En ook wel een beetje logisch, want iedereen heeft een favoriete bh die ze het liefst elke dag dragen. Maar toch zijn er een aantal bh’s die iedere vrouw in haar kast nodig heeft. Lees gauw verder!

Strapless
Nee, de truc met bh-bandjes wegstoppen mag vanaf nu niet meer… Investeer in een goede strapless bh die goed aansluit. Je zult zien dat je hem echt vaak genoeg gebruikt om hem aan te schaffen!

Plak it up
Hoe vaak heb jij al een knappe top voorbij laten gaan omdat ‘ie een blote rug heeft? Want ja, daar heb je toch geen speciale bh voor in huis. Vanaf nu niet meer want een plak beha is zo veel handiger dan je denkt. En nee, hij zakt niet af! Van deze aanschaf word jij absoluut blij.

T-shirt bra
Bij mooie goed aansluitende kleding heb je absoluut een T-shirt bh nodig. Zo voorkom je lijntjes en ribbels in je top.

Sexy one
En natuurlijk voor speciale gelegenheden, voor momenten wanneer je een ‘ik-voel-me-lelijk-dag’ hebt en gewoon om jezelf blij te maken met een knap bh’tje. Ga voor een sexy lace exemplaar met zwart kant of voor een rode.

Sporty bra
Sorry ladies, een sport bh is een absolute must. Ten eerste zit het véél fijner tijdens het sporten, ook al heb je geen cup D en ook kan deze variant veel beter tegen vaker wassen en you need that!

READ NEXT:
Fouten die je maakt bij het shoppen van een bh
>  Zo vaak moet je echt je bh wassen
Bh’s die duur lijken maar dat niet zijn!

Source: Free People

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites