Broke or Bargain: Acne pistol boots

Dit is hét perfecte enkellaarsje!

Het klassieke zwarte laarsje van Acne Studios behoort tot de categorie ‘perfect schoeisel’. Het is namelijk het perfecte everyday leren enkellaarsje. En we zijn niet de enige die door deze boots zijn geraakt. Er zijn namelijk eindeloos veel knock-offs en look-a-likes te shoppen. Perfect voor een simpele, vrouwelijke maar toch stoere stijl.

 

Untitled-1

Shop de items hier:

Pistol boots ACNE STUDIOS | Zwarte enkellaars met studs STEVE MADDEN | Bruine enkellaarzen FOREVER21 | Zwart met vacht  SELECTED FEMME |

Source: Birdsofafeather

De Acne Pistol Boots zijn inmiddels uitgegroeid tot ware klassiekers. Niet zo gek, want dit laarsje is naast comfortabel ook nog eens super makkelijk met álles te combineren. Het verbaast ons dan ook niets dat deze pistol boots inmiddels bijna net zo veel gekopieerd zijn als de wedges van Isabel Marant. Er zijn al heel wat varianten voorbij gekomen (met studs, in verschillende kleuren en met aparte details) maar onze voorkeur gaat nog steeds uit naar de originele pistol boot: zwart en eenvoudig! Omdat de populariteit van de Acne pistol boots niet minder is geworden, hebben we de prijs flink zien stijgen de afgelopen jaren. Inmiddels betaal je voor een paar van deze knappe jongen € 430. Mocht je een keer willen investeren in een mooi paar enkellaarzen is het in dit geval wel echt de moeite waard, maar mocht je toch voor een iets budget-vriendelijker alternatief willen gaan heb je keuze genoeg.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites