Broke or Bargain: Isabel Marant wedge boots

Be prepared: deze boots gaan het winterse straatbeeld overnemen!

In onze ‘Broke or Bargain’ rubriek laten we je elke dag een item zien waar we waanzinnig blij van worden, maar die je bankrekening gegarandeerd plundert tot ver beneden het nulpunt. Omdat we het er niet zomaar bij laten zitten gaan we op zoek naar een alternatief. Een alternatief dat minstens zo mooi is, maar wat je kunt kopen zonder schuldgevoelens of leningen. Met vandaag de te gekke Isabel Marant wedge boots!

Isabel Marant wedge boots

Isabel Marant staat bekend om haar geweldige schoenen, tenminste, bij ons op kantoor in ieder geval wel. Of het nu de wedge sneakers zijn of de fantastische snowboots (waar we je al eerder een broke or bargain van lieten zien). Die zijn perfect voor een fashion-verantwoord wintersportvakantie, maar buiten de skipiste moet je er natuurlijk ook hot uitzien! Tadaaa: deze wedge booties zijn perfect om deze winter het straatbeeld over te nemen, aren’t they? Wij zijn zeer gecharmeerd van de combinatie fake fur en suède. De pointy toe maakt het plaatje compleet! Combineer ze met een aspen chic knit en je bent totally winter-proof

P.S. Vind je deze boots te duur en het goedkopere alternatief niet mooi? Smoesjes! Dit zijn de 20 beste redenen om wél te shoppen. 

Isabel Marant wedge boots

1. Isabel Marant

2. Nelly

Source: Cottds.com

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites