Celine trio bag

Niks maakt je garderobe zo compleet als een zwarte handbag.

De Celine Trio Bag is alles wat je zoekt op het gebied van een classic handbag. Het design is tijdloos, matcht met vrijwel al je outfits en gaat jaren mee. Maar is het de investering waard? Het vinden van je perfecte classic bag kan jaren duren.. Gelukkig hoef je niet weken salarissen te sparen voor de ultimate classic bag. De high street snapt dat we soms niet kunnen wachten om het item toe te voegen aan onze garderobe. We vonden een prachtige look a like van NLY Accessoires (van Nelly.com) die misschien wel net zo tijdloos, classic en knap is.

Naast een uiterlijk waar je u tegen zegt is de functionaliteit van de tas belangrijk. Kan je al je bag essentials kwijt in je tasje? Daarnaast is het belangrijk dat je met je aankoop nog jaren kan doen.  (Wij vrouwen zijn nu eenmaal gecompliceerde wezens die snel uitgekeken raken op fashion items) Het antwoord van Celine op al deze vragen is de de Celine Trio bag. Deze  tas is eigenlijk zo tijdloos dat het bijna niet kan vervelen.

De Celine trio bag is populair en niet onopgemerkt voorbij gegaan. De bag wordt gespot bij de grote bloggers en tijdens de Fashion Weeks. De tijdloze tas is in meerdere kleuren te verkrijgen maar wij zien ‘m het liefst in het zwart. Zwart combineert vrijwel te gek met alles. Dus, welke voeg jij toe aan je wardrobe?

celine trio bag

1. Celine

2. NLY

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites