Door deze kleuren lijk je TIEN keer bruiner

En hoef je ook niet met zelfbruiners aan de slag.

Zomer is altijd een fijne tijd van het jaar, maar er begint nu toch echt een einde aan te komen. De temperaturen dalen en er valt steeds meer regen: de herfst is in aantocht. Dat betekent ook dat jouw bruine kleurtje langzaam maar zeker aan het verdwijnen is. Wil je hier niet aan toegeven en je bruine kleur accentueren? Draag dan de volgende kleuren.

1. Wit

Als je mooi bruin bent, steekt wit hier mooi bij af. Kies voor knallend wit als je een koele ondertoon hebt. Heb je een warme ondertoon? Kies dan voor off-white, dit complimenteert je huid het beste.

2. Blauw

Is het je weleens opgevallen dat de kleur blauw prachtig staat bij brunettes? Zo werkt het dus ook bij een bruine huid. Verschillende kleuren blauw hebben verschillende effecten op je huid: lichtblauw zorgt ervoor dat je tan donkerder lijkt en blauw-groen geeft een glowy effect.

3. Felle kleuren

Citruskleuren als geel en oranje doen het goed bij een bruin kleurtje, ze bieden namelijk een mooi contrast. Ook melon pink en paars staan er tof bij.

4. Warmroze

De uitspraak on wednesdays we wear pink’ mag je gerust ook op andere dagen toepassen, zeker als het om het accentueren van je bruine huid gaat. Kies voor warme tinten als koraalroze en je ziet er weer uit alsof je een dagje op het strand hebt gelegen.

Niet alleen bruiner, maar ook langer en slanker!
> Zo lijken je benen langer en slanker in de zomer

Hij is echt onmisbaar!
> 5 redenen om te investeren in een wit t-shirt

Of ga zelfs voor full white..
> 10 keer inspiratie hoe je nu full white kan dragen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites