Broke or Bargain: Carrie Bradshaw shoes

Walk in Carrie's heels!

Krijg jij ook nog steeds geen genoeg van Sex and the City? Het is ondertussen al tientallen jaren geleden dat de HBO serie gelanceerd werd maar één ding is zeker: Carrie’s style lives on. Kunnen we het bijvoorbeeld heel even hebben over de blauwe Manolos die Carrie draagt aan het einde van eerste film? Zucht.

Deze kobaltblauwe exemplaren van Mr Heel himself zijn er ook in verschillende andere kleuren te verkrijgen. Deze zwarte versies hebben misschien een iets minder Bradshaw-gevoel maar dat mag de pret zeker niet drukken! Het klassieke design gecombineerd met zwart laat ons high heel heart sneller kloppen.

Opeens kwamen we deze hakken tegen! Als je de € 710 niet kan betalen aan de Manolo’s, is de versie van Dune een fantastisch alternatief! Bijna net zo mooi en ze zijn ook nog eens € 510 goedkoper… Ga jij voor deze Carrie Bradshaw shoes? Laat het ons weten via een comment hieronder..

Op zoek naar meer statement heels? In dit artikel staan de aller-aller-aller-knapste voor je geselecteerd!  Carrie Bradshaw shoes

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites