Celine blade bag

Het was te verwachten, de Celine blade bag is een doorslaand succes! Waarom? De tas bevat namelijk alle ingrediënten die het tot een klassieker maken.

De Celine blade bag has it all: de tas is eenvoudig maar sophisticated, luxe, supervrouwelijk en gemaakt van het allerzachtste leer. De strap is verstelbaar, waardoor je je nieuwe liefde zowel als schoudertas of cross-body kunt dragen. Geen wonder dus dat deze tas al diverse seizoenen is teruggekeerd in de collecties van Céline!

To invest or not to invest?

Het minimalistische design zorgt ervoor dat je de Celine blade bag naar alle denkbare gelegenheden kunt dragen. Werk, bruiloften, shopping-sprees en feestjes, met deze knapperd kom je altijd goed voor de dag! En dat mag ook wel, dit fijne exemplaar mag je namelijk de jouwe noemen voor €1800. Wil je naast een mooie tas ook nog wat geld overhouden voor andere dingen (een paar fantastische statement heels bijvoorbeeld..)? Niet getreurd,  H&M biedt de budget-vriendelijke versie van de Celine blade bag voor nog geen €15!

Celine blade bag

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites