Celine cross sandal

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met de Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

Sometimes we suffer for fashion, maar met de chique Celine cross sandal is dat alles behalve nodig! Met een hoog fashion gehalte en gemak in één lijken deze zachte cross sandals dé comfy solution bij uitstek. Vorig jaar was Céline eigenlijk de eerste die zich met dit fluffy ontwerp durfde te wagen aan het her-introduceren van de cross sandal. Sindsdien is de trend groots opgepakt en dit seizoen tot een ware explosie gekomen. Hoewel er door het grote publiek in eerste instantie met weinig enthousiasme werd gereageerd zie je de gezondheidsslipper nu langzaamaan steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. En waarom zou je jezelf deze trend ook ontzeggen? De sandaaltjes zijn super feet friendly, hebben een effortlessly cool sfeertje en staan tof met zowel zomerse skinny’s, shortjes als romantische jurkjes.

Celine cross sandal knock-off

Omdat de originele Celine cross sandal een zware fashion investering vereist, gingen we opzoek naar een betaalbaar alternatief. Jeffrey Campbell heeft een fijne knock-off in haar collectie. Want met deze exemplaren loop je voor nog geen €90,- net zo comfortabel en high-shiny weg.

Celine cross sandal
Shop de items hier:

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites