Celine gold plated oxford flats

Weet je nog? Toen de Styleheroine deze prachtige statement shoes droeg? Het zwarte rokje, de grijze sweater en deze beauties!

Evangelie rockte de outfit als geen ander en sindsdien zitten de Celine gold plated Oxford flats in ons hoofd. Celiné weet wat we willen op het gebied van flats. Denk aan de giga-populaire slip-ons, summer-proof espadrilles of deze te coole flats. Whatever they do, their flats are cool!

The oxford shoes gaan echt way back. Denk aan de Vogue video met Madonna; alle danseressen droegen de knappe oxford shoes. Ook al hebben de schoenen op het eerste gezicht een preppy vibe, eigenlijk willen we er stiekem ons Madonna-Vogue dansje op doen. Vogue!

Hoe stijl je de Celine gold plated Oxford flats?

De preppy flats zijn eindeloos te combineren en het hele jaar door te dragen. In de lente kunnen de flats met je ripped jeans en double breasted blazer. Uber-cool in de zomer onder je black skirt à la Styleheroine. In de herfst en winter matchen ze flawless met je trenchcoat en leren broek. Ben je fan van het preppy lookje? Voer het dan door in je hele outfit. Draag je Celine oxford exemplaren met een zijden blouse en official trousers.

Helaas zijn de Celine flats redelijk aan de prijs. Sandro begreep onze grote obsessie met de oxford metallic items en creëerde deze fantastische knock-offs..

 

celine_oxford_gold_plated

1. Celiné

2. Sandro

source: Styleheroine

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites