Chanel Backpack

Als het om rugtassen gaat staat deze variant van Chanel zeker in onze top 3. Het valt echter niet mee om deze in je bezit te krijgen.. Van het alternatief ben je slechts een klik verwijderd!

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

Chanel backpack

De rugtas is hot! En daar zijn we eigenlijk heel blij mee. Want hoe mooi clutches of kleine handtasjes ook zijn, heel praktisch zijn ze niet. Nu zijn de rugtassen die we nog kennen van de middelbare school niet de tassen die we als fashionable zouden willen bestempelen. Gelukkig zijn er genoeg varianten waar ons modehart wél sneller van gaat slaan, zoals deze knappe Chanel backpack. Helemaal in de stijl van de klassieke Chanel 2.55 (die al jaren bovenaan ons verlanglijstje staat). Je handen leggen op een echte Chanel is naast kostbaar, soms ook nog vrij onmogelijk. Wil je toch graag in deze stijl blijven en de straat op kunnen met een stoere rugtas? Asos biedt een mooi alternatief, dat je zonder moeite nu direct online kunt shoppen!

P.S. Heb je ook al onze alternatieven gezien van de Givenchy Rottweiler clutch en de groene Proenza Schouler PS11?

chanel backpack

1. Chanel

2. Asos

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites