Chanel Leather espadrilles

Dat de Chanel Leather Espadrilles een grote hit zijn wist jij vast al lang! Dat er een briljante look-a-like is misschien nog niet..

Chanel maakte in 2012 van het origine Spaanse lichtgewicht schoentje een superhit met hun canvas en lederen versies. Zoals dat gaat met Chanel waren de espadrilles ondanks hun forse pricetag binnen no-time uitverkocht.  Onze ogen zijn al een tijdje gericht op de Chanel Leather espadrilles. Het zijn de hottest espadrilles sinds 2012 en de espadrilles bijven op fashionblogs verschijnen. De Chanel espadrilles lenen zich perfect voor een laid-back tee en shorts combi.

Als je MonStyle laat kiezen tussen canvas en leather is de keuze snel gemaakt. As long as it’s leather… Right? De black and white versie van de Chanel Leather Espadrilles blijven een van onze favorietjes. Nu zijn de leren black and white espadrilles een tikkeltje ontoegankelijk. Ze zijn ontzettend populair en in veel van de Chanel stores zijn zowel de leren als de canvas uitverkocht!

Het alternatief voor de Chanel Leather Espadrilles!

Invito heeft de oplossing bedacht op het onbereikbare Chanel exemplaar. Ze creëerden een black and white look-a-like die bijna hetzelfde effect creëert. Wat ons betreft een prima alternatief!

P.S. Heb jij het espadrilles madness artikel voor deze spring/summer al gezien?

Chanel leather espadrilles

1. Chanel

2. Invito

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites