Broke or Bargain: Flower Christopher Kane Sweater

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind. Vandaag staat een mint groene Christopher Kane Sweater in de spotlight.
Christopher Kane Sweater

Everyone does flowers but if I do them I don’t want them to be like anyone else’s” aldus Christopher Kane backstage bij de fashionshow van zijn collectie. Zijn spring/summer 2014 collection is dan ook gebaseerd op de anatomie van bloemen. Na seizoenen vol tijgers en Rottweilers werd het hoog tijd voor een andere nature inspired trend. De mintgroene sweater met geborduurde ‘Flower’ opdruk hebben we dit seizoen al regelmatig gespot aan het lijf van bekende fashion bloggers en niemand minder dan Scarlett Johansson droeg de vrolijke mintgroene Christopher Kane Sweater voor een shoot in het Wall Street Journal Magazine van april.

Je draagt hem off-duty cool met een skinny jeans en sneakers of met een dressed up zijden broek en een chique jas voor een toffe uptown girl look.

Een Christopher Kane Sweater heb je helaas niet voor een klein prijsje. Deze groene flower-bomb kost een kleine €405 en is ondanks zijn flinke prijskaartje bijna overal uitverkocht. Gelukkig heeft Mango goed opgelet en zij hebben een sweater in de collectie die ons wel heel erg doet denken aan die van Christopher Kane…

christopher_kane

 

Shop de Christopher Kane Sweater (of de knock-off) hier

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites