Een complete zomergarderobe met maar 6 items

Je kunt deze 6 items hier meteen shoppen!

Het liefst heb je in de zomer alleen je bikini (dit zijn de leukste bikini’s van dit moment onder de € 40) aan, maar het is wel fijn als je in je zomer garderobe even wat meer hebt dan alleen een bikini. Je hoeft hier helemaal geen uitgebreide garderobe van te maken, dit kan met slechts zes items!

1. Bodysuit

Wij hebben er allemaal een haat-liefdeverhouding mee, de bodysuit. Het is lekker makkelijk, nooit een shirt dat omhoog kruipt, geen bouwvakkersdecolleté en het sluit mooi aan op je figuur. Maar half naakt op de wc zitten, moet je er wel voor over hebben. Vergeet niet dat je ook je badpak kan dragen als bodysuit.

2. Espadrilles

Één van de populairste zomerschoenen zijn toch wel de espadrilles. Dit jaar zijn de loafers erbij gekomen (dit zijn de mooiste loafers onder de 40 euro), maar toch blijven espadrilles nummer één. Deze schoenen zijn echt alleen voor de zomer bedoeld en ze zitten daarom ook extra lekker. Ze zijn makkelijk en je kunt ze overal onder dragen.

3. Denim rok

Een denim shortje hebben we allemaal wel in de kast liggen, maar een item dat een stuk comfortabeler zit is een denim rok. Denim is makkelijk te combineren en daarom kun je dit item ook echt niet missen in de zomer garderobe. J kunt een denim rok dragen met een basic shirt erop of gewoon over je bikini heen als het echt warm is.

4. Shirtdress

Een shirtdress is een langere versie van een shirt. Je kunt dan denken aan een lang t-shirt, maar ook aan een lange blouse. Dit item is ideaal om over je bikini heen te dragen. Het enige wat je hier nog bij hoeft te dragen zijn je espadrilles.

5. Camp shirt

Ook een camp shirt is net zoals de shirtdress ideaal om te hebben. Deze kun je lekker open dragen over je bikini of je kunt hem dicht maken en onderaan vastknopen.

6. Statement oorbellen

Om je outfit toch nog een gave touch te geven, kun je statement oorbellen toevoegen. Deze oorbellen mogen lekker opvallen zodat de aandacht hier gelijk op zal vallen. Denk aan felle kleuren en aparte vormen.

Zo zit je altijd goed
7 zomeroutfit formules waarmee je nooit de mist in gaat

Helaas moet er ook gewerkt worden in de zomer
Dit draag je in de zomer naar je werk

PHOTOCREDITS COLLAGEVINTAGE

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites