De leukste herfst items van Rianne Meijer

Hier shop je haar outfits!

Rianne Meijer kennen we allemaal van haar Instagram en/of YouTube kanaal. Als je haar volgt, weet je dat ze bekend staat om het “niet altijd perfecte plaatje”: ze maakt regelmatig een fotoreportage met twee foto’s waarvan één de ‘oh zo perfecte influencer’-foto en één foto die een paar seconde daarvoor of daarna is gemaakt, om zo te laten zien dat “de perfecte foto” allemaal gaat om de juiste belichting, de juiste invalshoek en de juiste timing.

Ze durft zichzelf van haar “lelijke” kant te laten zien en maakt ons en veel andere daarmee vaak aan het lachen. Naast deze unieke posts heeft ze natuurlijk ook een coole kledingstijl en daarom hebben wij de leukste herfst items van haar gespot op Instagram, zodat jij deze gelijk kan shoppen.

Je shopt de items door erop te klikken.

Wollen trui, jurk en schoenen van Ganni, tas van Chloe

De jurk van Ganni is helaas niet meer te verkrijgen online omdat het een vrij zomerse jurk is natuurlijk. Gelukkig hebben we een hele goede look a like gevonden bij Zalando van het merk: Mint&Berry.

Jumpsuit van G-Star

Trui en jeans van Pepe jeans

Broek van Iro Paris, trui van edited

De trui is niet hetzelfde als op de foto van Rianne, maar het model van de trui hieronder is hetzelfde en dus…. best een goede vervanger!

Trui van Most Wanted en jeans van Revolve

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites