De perfecte heels voor iedere gelegenheid

'The higher the heel, the closer to heaven!'

Oke onze schoenenverslaving heeft flinke vormen aangenomen (en al helemaal die van Manon), maar er zijn ook gewoon té veel mooie pareltjes te vinden. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij zetten de perfecte heels voor een bepaalde gelegenheid voor je op een rijtje. Voor iedere gelegenheid een paar nieuwe, toch?

 

Date
Voor een date mag je best uitpakken met heels. Kies voor hakken die een mooie hoogte hebben, maar ga niet te ver. Je wil niet met je wijntje struikelen in een overvol restaurant, toch? Verder is het belangrijk om schoenen aan te doen die laten zien wie jij bent. Ga als dierenvriend niet te koop lopen met heels van geitenhaar.

Office
Een office approved look vraagt natuurlijk om mooie hakken. Houd het wel minimalistisch en pak dus niet uit met toeters en bellen. Laat zien dat je serieus bent, maar wel gevoel voor mode hebt. Zit je de hele dag achter je bureau? Dan mag je best kiezen voor heels met een hoge hak. Maar als je de hele dag in de weer bent, kun je beter kiezen voor een subtiel hakje.

Party
Now it’s time to shine! Nu mag je namelijk echt uitpakken. Alle printjes en details mogen uit de kast getrokken worden. Hoe gekker, hoe beter! Kijk wel uit met de hakhoogte. Een hoge hak staat natuurlijk super mooi, maar is niet echt praktisch tijdens het dansen.

READ NEXT:
De knapste heels on a budget!
Dit zijn ze: de voordelen van high heels!
Zo koop je nooit meer pijnlijke hakken!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites