De tassentrends voor de lente en zomer

Welke tas hoort in jouw kledingkast thuis?

Over de schoenen en kledingtrends hebben we het al gehad. Maar de tassentrends van 2019 mogen we echt niet vergeten. We nemen er dagelijks één mee en die moet er natuurlijk ook mooi uitzien. Van modellen tot prints tot maten. Een tas kan je outfit die finishing touch geven die je nodig hebt. Met de tassentrends van 2019 weten wij eigenlijk zeker dat alle outfits die jij aantrekt afmaakt.

Ondersteboven

Tassen die ‘ondersteboven’ hangen zien we steeds vaker. Neem de ‘Nile’ tas van Chloé of de ‘Hortensia’ tas van Wandler. Megatrend dit jaar. Chloé zien we nu al een tijdje, maar zo’n Wandler wordt nu echt bekend. En het is weer een keer wat anders dan je standaard zwarte crossbody tas.

Belt bag

Vorig jaar zagen we de belt bags (ook wel bum bags genoemd) al veel. In 2019 gaat deze trend gewoon door. Geen zin om een grote tas mee te nemen, geen probleem. Je kan je soms nog verbazen hoeveel er in zo’n tas past. Dus telefoon, sleutels, geld, lipstick, het past er gewoon allemaal in.

Totes

Hoe groter, hoe beter. De totes zijn echt niet weg te denken als werk of schooltas. En wil je er fashionable bijlopen? Dan is een tote ook prima om mee te nemen. Onthoud wel, zonder dat je het door hebt, stop je steeds meer in je tas, omdat ‘het er toch nog bij kan’. Eindstand, die tas is niet meer te dragen.

Transparant

Vorig jaar zagen we de transparante schoenen al. Nu in 2019 komen hier ook de transparante tassen bij. Een tote van Wandler of juist een Bucket bag van Fendi. En als je iets kwijt bent in je tas, is het wel makkelijker te vinden.

Micro tas

De tassen die we al voorbij zagen komen, waren de tassen waar je iPhone 8 plus niet inpasten. Dit jaar is de trend nog even wat extra geworden. We hebben het namelijk over de micro tassen. Hierin past alleen wat klein geld en zeker NIET je pinpas.

 

READ NEXT
14x de leukste crossbody tassen
De trends voor de lente en zomer
De makkelijkste manier om je haar te doen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites