10 X Denim Overalls

Alexa Chung, Alessandra Ambrosio en talloze knappe blogsters hebben inmiddels al bewezen dat denim overalls weer helemaal hot en happening zijn. Maar welke modellen zijn nou fashion forward en niet lomp? Onze stylisten maakten een selectie voor je.

De terugkeer van de good old ‘denim overalls’ is je vast en zeker al opgevallen. De jaren 90’s zijn sowieso hartstikke terug, zoals de vele logo prints, de Nike Air Max revival en dus de spijkertuinbroek bewijzen! Misschien doet het je een beetje denken aan (lang lang lang) geleden in de speeltuin, maar denim overalls gestyled volgens de regels van Manon zijn echt allesbehalve  kinderspel en boerenwerk. Met wat kleine styling aanpassingen wordt de denim overall echt een super tof en ultra comfortabele summer staple! The farmers really had it together before any of us ;).

10 X Denim Overalls

In klassiek denim blue, maar ook gebleekt, in zachte pastel kleuren, nacht zwart of juist spierwit: ze komen in alle soorten en maten. Onze stylisten shopten in de bekende webshops de mooiste spijkertuinbroekjes bij elkaar en hun selectie vind je hieronder! Wat voor top draag je eronder, wat voor schoenen en wat zijn nou precies de stylingtips van Manon? Je leest het in dit artikel. 

 

Denim_dungaree

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites