Dit draag je in de zomer naar je werk

Summer work wear...

Yes, het is eindelijk zomer! En als de temperaturen naar zomerse hoogtes stijgen, willen we natuurlijk onze favo summer items aan. Maar wat draag je nou als je naar kantoor moet? Dan ga je niet in je sexy beach dress rondlopen. En om je dan kapot te zweten in een te dikke blouse, dat is nou ook niet bepaald prettig.

Dus wat doe je dan aan? Het ligt er natuurlijk wel een beetje aan waar je werkt. Mag het informeel of liever formeel? Over het algemeen is de regel wel: ga niet té sexy gekleed. Benieuwd wat wij hieronder verstaan? We hebben de work proof items voor je op een rijtje gezet. En je kunt ze direct shoppen.

Tops

Voor de bovenkant kun je het beste gaan voor luchtige tops. Met een knappe top of blouse met korte (kap)mouw zit je altijd goed, maar ook een variant zonder mouw kan door de beugel. Ze zijn elegant en geven niet té veel bloot, en zelfs met een licht doorschijnende variant kun je best de meeting room in…

Bottoms

Als je je benen wilt laten zien ga je bijvoorbeeld voor een midi skirt of een soepelvallende rok die net boven je knieën valt. Een té kort rokje is namelijk echt een no go (how short is too short? Manon explains…). Bedek je toch liever je benen? Ga dan voor een klassieke pantalon (met streepjes of andere print) en een paar luchtige summer sandals.

 PHOTO CREDITS ROBIN HAMERSTEEN

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites