Dit is dus wat je draagt onder een flared jeans!

Zo komt hij met mooist uit!

Toegegeven: het moet bij je passen, de flared jeans. En zoals we al eerder bespraken, is het mannelijke geslacht er geen grote voorstander van. Maar wij vrouwen denken daar heel anders over want hij maakt je namelijk een stuk langer en slanker, en als we iets fijn vinden in kledingstukken, is dat het wel. Maar als je dan eenmaal zo’n perfect exemplaar hebt weten te veroveren, wat draag je er dan in godsnaam onder?

Omdat wijde broeken over het algemeen ook vaak een stukje langer zijn is het mooiste om voor een schoen met een hak te kiezen. Kies dus voor comfortabele hakken met een fijne punt (dat staat wel zo leuk onder een lange broek, die een groot gedeelte van je voet bedekt). Ben je niet zo van de heels? Dan kun je ook voor een fijne laars met een puntig, edgy neus gaan. Mocht je echt het liefst voor plat gaan, kun je ook kiezen voor onderstaande veterschoenen!

beeld

Shop de schoenen hier:

Western puntige hakken SUPERTRASH // Olijfgroene pumps SAM EDELMAN // laars met lak MICHAEL KORS // Gouden pumps SAM EDELMAN // Enkellaars met ronde neus FRED DE LA BRETPNIERE // Leopard print laars UNISA // Laars met kleine gesp op hiel MICHAEL KORS // Laarzen met gespen  SUPERTRASH // Mannenschoen MARIPÉ

Source: Sincerely Jules

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites