Deze jeans gaan we in 2017 massaal dragen

Dit moeten we weten voor onze volgende shopsessie!

De jeans is een item waar we niet zonder kunnen. Deze broek zal nog jaren en jaren meegaan, maar wel steeds in een andere vorm. In 2016 zagen we de flared en de boyfriend veel. In 2017 is het weer tijd voor iets nieuws. Wij laten je zien welke jeans je in 2017 echt in je kledingkast moet hebben liggen.

Opvallende pijpen
In 2017 gaan we veel opvallende pijpen zien. Vooral de fringe jeans is een hot item. Ook worden oneven onderkantjes hot en zien wel veel gescheurde jeans. Deze vormen geven je outfit allemaal net dat klein beetje extra.  

Cropped jeans
De cropped jeans zien we echt superveel en dat zal dit jaar ook wel zo blijven. Een cropped jeans staat super tof met een goed paar hakken of om je glittersokjes goed te kunnen laten zien. Let wel op, een cropped jeans kan de illusie van kortere benen geven. Voor langere benen kun je beter voor een flared tot aan de grond gaan.

Straight leg
De straight fit jeans loopt eigenlijk bijna helemaal recht naar beneden en houdt hierdoor wat ruimte over bij de pijpen. Hij lijkt een beetje op de mom jeans en is dus in sommige gevallen lekker high waisted. Staat super leuk met een paar sneakers en een gestreept lange mouwen t-shirt. Nice!

Bedrukte jeans
Een jeans met een extraatje. Leuk! We hebben de embroidered jeans natuurlijk al voorbij zien komen en in 2017 blijft deze gewoon nog eventjes.

Updated 501 skinny 
Yes! Voor degene die het nog niet weten. Levi’s heeft een nieuwe 501 jeans en hij is skinny! Hier hebben we zo lang op gewacht! Levi’s heeft een goede keuze gemaakt, want met de skinny zit je altijd goed. Deze jeans is alles wat we nodig hebben in een broek. De Levi’s skinny kun je shoppen op de site en wij hebben ook nog even wat andere leuke skinny jeans voor je gezocht!

Wil je meer lezen over jeans?
Styled by Manon – Hoe draag je een embroidered jeans?
Zó loopt je jeans nooit meer uit!
Outfits om te dragen in plaats van jeans

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites