Dit zijn de kleuren waardoor je bruiner lijkt!

Ook zonder de zon kun jij er bruin uitzien!

De herfst is al een onderweg en de winter komt ook steeds dichterbij. Dat betekent dat de zomer achter ons ligt (zomer, wat was dat ook alweer?!) en ons knappe bruine kleurtje plaats heeft gemaakt voor een witte huid. Er is natuurlijk genoeg te klagen over de herfst en winter, maar ons bleke huid is misschien wel een van de allervervelendste.

Geen zin om je elke dag in te smeren met zelfbruiner of een zonnebank te pakken? Logisch! Daarom hebben wij een veel makkelijkere (én leukere) oplossing om bruiner te lijken in de winter.

Koele ondertoon

Heb je geen idee of je huid een koele of warme ondertoon heeft? Stel jezelf dan de volgende vraag: staan zilveren sieraden je beter dan gouden varianten? Zo ja, dan heeft je huid een koele ondertoon. De kleuren waardoor jouw huid bruiner lijkt zijn onder andere rood, paars en blauw. Maar ook mooie koraaltinten, fuchsia en dieproze staan jou goed!

Warme ondertoon

Staan goudkleurige sieraden je beter? Dan heeft je huid een warme ondertoon. Kleuren zoals turquoise, olijfgroen, okergeel, zalmroze en perzik werken goed voor jou (hello brown sugar!). En vergeet vooral je goudkleurige sieraden niet… (en door deze tip krijg je hele mooie bruine benen).

Neutrale ondertoon

Heb je het idee dat zowel goud als zilver je goed staat? Dan is het heel goed mogelijk dat jij een mix van beide bent en je ondertoon dus neutraal is. Good news: eigenlijk kun jij bijna alle kleuren hebben! Als je van jezelf een hele lichte huid hebt dan kun je beter niet gaan voor effen zwart of wit, hierdoor wordt je lichte huid namelijk extra geaccentueerd (tenzij je dat wilt natuurlijk!).

Helpen de zon en je kleding nog niet om je er bruin uit te laten zien?
How to: mooie bruine benen
Met deze nagellakkleuren lijk je bruiner!
Zo word je bruin zonder zon of zonnebank

PHOTO CREDITS: VIVIAN HOORN

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites