Dit zijn dé trend items voor deze winter

Bestel ze met een enkele klik op de knop!

Hoewel het buiten echt geen pretje is met die regen en ook een indian summer ver blijkt te zoeken, zijn we toch blij dat de herfst is begonnen. Nu vraag je je misschien af, why?! Nou eigenlijk om één simpele reden: the new fashion season has begun! Oké om eerlijk te zijn twee redenen; want hoe fijn is het dat we weer ongegeneerd met een bak Ben & Jerry’s op de bank onze favoriete series kunnen kijken?! Uiteraard wel gehuld in de nieuwste en knapste trend items, dat begrijp je.

In de herfst hangen de nieuwste collecties in de winkels en daarmee komen we ook voor een hoop dilemma’s te staan. Want, spenderen we dit jaar onze laatste stuivers aan een mooie zwarte mantel of toch dat coole fake fur jasje? Wij helpen je een handje op weg met de nieuwe collectie van Summum Woman. Zij presenteren die collectie op een wel heel bijzondere manier, namelijk in de vorm van een video (and you know, we love videos). Het allerbeste? Je kunt alle items shoppen met slechts een enkele klik op de knop!

Dit is onwijs fijn want online shoppen blijft natuurlijk een groot feest (behalve voor je bankrekening en de postbode die al je pakketjes moet dragen), maar soms is het lastig inschatten of iets jou ook daadwerkelijk zal staan of niet. Neem nou bijvoorbeeld dat velvet jurkje. Hij staat fantastisch bij dat (misschien iets te dunne) model, maar als je hem aandoet lijk je net een kerstbal. Juist die situaties willen we voorkomen want als we ons geld ergens NIET graag aan uitgeven, dan is het wel aan verzend- en retourkosten.  In de onderstaande video kun je de items bekijken terwijl ze door de modellen gedragen worden en heb je dus een beter beeld van hoe de items er in het ‘echt’ uitzien. Klik op je favo item en hij komt automatisch in je digitale winkelmandje terecht. Onze favorieten? Absoluut de faux leren broek, de prachtige nude kleurige blouse met kant en het bewerkte jasje. Dit zijn items die deze winter niet in je kast mogen ontbreken. Happy shopping! Bekijk de video hieronder.

 

Source: Summum Woman

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites