Emilio Pucci skirt

Native Amerikaanse prints zijn sinds vorige zomer een veel geziene print! Aztec, Apachte and Navajo inspired prints zijn all over fashion lately. Met prachtige geometrische lijnen en vrolijke kleuren is deze print het meest geschikt voor zomerse outfits en bruine blote benen.

Vanwege de drukke kleuren en lijnen vinden veel mensen deze native print trend lastig om te dragen. Je voorkomt een Pocahontas-achtige look door voor één item in Aztec print te kiezen en de rest van je outfit heel simpel en clean te houden.

 

board

 

Emilio Pucci’s super vrolijke en drukke rokje is prachtig versierd met borduursels en steentjes wat de prijs van meer dan €3000 enigszins verklaard. River Island heeft voor de minder vermogende fashionista’s gelukkig een super mooi alternatief dat dan wel iets minder rijkelijk versierd is maar dit rokje kost ook dan maar €80,00. Voor beide rokjes geldt dat je ze zowel high-end met een mooie zijden top en opengewerkte heeled sandals kunt dragen of juist off-duty chic met een casual top in een effen kleur en simpele slippertjes.

board 2

Credit: Emiliopucci.com

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites