Broke or Bargain: Victoria Beckham gestreepte blazer

Vooral het prijskaartje is errug leuk.

De blazer is een perfect jasje voor de lente. Gelukkig zijn er in de nieuwe collecties ontzettend veel leuke exemplaren te vinden. De lichtroze, gestreepte blazer van Victoria Beckham trok een tijdje terug onze aandacht. En sindsdien zijn we hem zeker niet vergeten. Zelfs niet toen we erachter kwamen dat we toch een behoorlijk bedrag (€680, slik.) zouden moeten neerleggen om het jasje ooit te mogen dragen. Het lichtroze kleurtje vinden wij ontzettend tof voor de lente en de blazer heeft onze favoriete printje: stripes!

Een look-a-like van de Victoria Beckham blazer vonden wij bij Stradivarius. En ja, deze lijkt er écht precies op. Wij kunnen niet wachten om hem te shoppen. Is roze niet zo jouw ding? Dan kun je de blazer ook in het wit of zwart shoppen. Mét de leuke streepjes, natuurlijk.

Ben je net als ons dol op de pakkentrend en zou je hem willen combineren met een bijpassende pantalon? Helaas verkoopt Stradivarius deze niet, dus in dat geval zou je toch echt bij Victoria Beckham moeten zijn. Maar je kunt de blazer natuurlijk ook heel tof combineren met je favoriete jeans (of op een van de vele andere manieren).

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites