Gianvito Rossi mules

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

Dit keer vonden we een prachtige knock-off van deze super sexy Gianvito Rossi Mules.

Het toppunt van verleidelijk: Mules (hooggehakte muiltjes met zichtbare hiel. Hopelijk zet het mooie weer snel in!’ Dat was het antwoord dat Manon gaf toen ze tijdens een interview voor Beau Monde gevraagd werd wat haar musthaves voor 2014 zullen zijn. Het muiltje is deze zomer in vol ornaat teruggekeerd uit een ver verleden, maar dan in een prachtige en elegante nieuwe gedaante. Met de zomer die vers fris van start is gegaan kan het warme weer wat ons betreft niet snel genoeg terugkeren zodat we deze muiltjes asap aan onze kledingkast kunnen toevoegen.

Super sexy exemplaren vind je onder andere bij Gianvito Rossi maar ook Nelly kan er wat van! Op Nelly’s knock-off van de Gianvito Rossi mules wandel je al voor minder dan €45 weg…

P.S. Bang dat deze hoge hakken te weinig ondersteuning bieden en je er niet op kunt lopen? Heb je Manon’s tips wat betreft ‘iedereen kan op hakken lopen’ al gelezen?

Gianvito Rossi mules

 

 

Shop de Gianvito Rossi mules hier

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites