Gianvito Rossi pump

Deze pumps doen wonderen in je wardrobe!

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

Het toppunt van verleidelijk: prachtige high heels. Nu we vol in de zomer zitten is het heerlijk om je high heels uit de kast te trekken en te combineren met je zomerlooks! In de winter snappen we dat je niet staat te springen om je hoog gehakte pareltjes uit de kast te trekken (wintertenen!), maar met dit prachtige weer mogen ze wat ons betreft lekker naar buiten.

De Gianvito Rossi pump is een go voor bijna elke outfit. Wanneer je chique wil gaan met je little black dress, als je rock ‘nd roll gaat met een leren broek of casual met je sweatpants. De classic pumps zijn een musthave voor elke sophisticated vrouw. Maar.. edge heeft een prijskaartje.

We spotten de perfecte knock-offs van de Gianvito Rossi pump bij Zara met even veel edge maar dan voor een subtieler prijsje.   gianvito rossi pump

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites