Givenchy sandal

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind. Dit keer vonden we een prachtige knock-off van deze Givency sandaaltjes.

Schoenen zijn net als kleding enorm aan trends onderhevig, maar ieder jaar gaan wij vrouwen toch weer massaal opzoek naar het knapste en mooiste sandaaltje. Dit seizoen staat na wat twijfel en protest toch echt in het teken van comfortabele sandaaltjes. Naast Isabel Marant en Céline doet modehuis Givenchy ook mee aan deze comfy sandal trend.

Voor Givenchy’s spring 2014 heeft het high-end merk het roer omgegooid. Na de spooky Bambi print van vorig jaar creëerde het merk nu een iets subtielere collectie. Moderne elegantie staat centraal plus een earthy color palet. Andere highlights van de nieuwe collectie zijn de flat sandals. Voor een on-trend en comfy look dit seizoen ga je voor de ankle strap buckle sandal. Combineer de high end sandaal off-duty chic met een ripped denim shortje en casual tanktop of juist met een kanten zomerjurkje voor een meer dressed up look.

Als de Givenchy sandal prijs je iets te gortig wordt, is er altijd Nelly nog met een briljante knock-off!Givenchy sandal

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites