Goud en zilver combineren: zo doe je dat

Goud en zilver is als chocolade en zeezout.

De regels van de sieraden etiquette (geloof ons, die zijn er écht) waren vroeger heel simpel: goud draag je met goud, zilver met zilver. En oh wee als je ooit zo’n dare devil was dat je die twee met elkaar mixte. Maar dit is veranderd. Nu kan je gewoon goud en zilver combineren en dat zorgt voor mooie contrasten.

Hoe doe je dat nou ‘zilver & goud’?

Even een flinke open deur intrappen: alleen gouden of alleen zilveren sieraden dragen is nog steeds meer dan oké. Dit creëert een klassieke, tijdloze look. Enne, dat is altijd goed! Maar nu waar het écht om draait: goud en zilver mixen. Wij zien dit graag als het combineren van chocolade met zeezout. Goddelijk lekker!

Er zijn ontelbaar veel prachtige sieraden en accessoires waar de combinatie goud en zilver (of rosé) al in verwerkt is. Deze sieraden kunnen dienen als verbindende factor en de overgang wat makkelijker maken. Draag bijvoorbeeld een aantal zilveren en gouden sieraden en voeg daar een sieraad waar beide kleuren in verwerkt zijn aan toe. Tadá: het plaatje klopt weer. Maar ook zonder die verbindende factor kun je goud en zilver mixen. Het werkt het best als je dit doet met fijne, subtiele, het liefst eenvoudige sieraden.

Op de knapste manier
> Zo draag je meerdere ringen

Let dus beter op je sieraden!
Deze drie dingen verpesten je sieraden

Stacking jewelry:
Zo draag je meerdere kettingen bij elkaar

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites