Broke or Bargain: Gucci loafers

2014 could be called many things, maar in onze ogen is 2014 het jaar van de flats!

Leren loafers horen eigenlijk gewoon in iedere schoenenkast thuis. De loafers van Gucci zijn al jaren een rolmodel voor ieder ander exemplaar.  Oh, hebben we al vertelt dat loafers de basis voor iedere coole Parisian look leggen? Yes, they do! Speciaal voor dit iconische paar flats hebben wij een te gekke uitgebreide Broke or Bargain voor je samengesteld. Welke flat is jouw favoriet?

We vliegen van de Stan Smith van Adidas, naar de ugly sandals (zelfs de Teva-sandaal had een huge fashion-moment!) om vervolgens de zomer te eindigen met Birkenstocks. Nu we tegen de winter aanhangen lijkt het een goed idee om je loafers uit de kast te trekken. Ja het is koud, en ja we willen onze voeten warm and cosy houden… Maar hey, die loafers kan je niet meer dragen wanneer de temperatuur onder de nul bungelt. Trouwens, die flat-hysterie houdt nog even aan! Don’t you worry about a thing

Dat flats hun moment to shine hebben gevonden in fashion land mag duidelijk zijn. We kunnen als vrouwen nu al een flinke periode genieten van fijne flats die naast comfortabel ook ontzettend knap zijn (god, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: hoe FIJN is die combinatie?). De perfecte high heels zijn echt niet meer de enige schoenen die een vrouw knapper maken en thuis horen in een kledingkast. Nee, een (groot) aantal paar gorgeous flats horen absoluut ook in de ultieme wardrobe thuis. En als we het dan even mogen hebben over een iconisch paar flats zijn het de Gucci Loafers. Hallelujah! Misschien zijn het wel de meest gekopieerde loafers! Voor de grote high-street ketens zoals Mango, Zara en H&M lijkt het ’t ultieme rolmodel.

P.S. Manon spotte nog meer mooie loafers bij Dune! 

Untitled-1

1. Gucci 2. Asos 3. Asos 4. Topshop 5. Mango 6. Topshop

Source: Twofortheshowblog

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites