Helmut Lang basic tshirt

In overvolle winkels zie je gemakkelijk toffe dingen over het hoofd. Manon helpt je op weg en trekt iedere week de mooiste en coolste items uit de rekken.

Een vrouw kan nooit genoeg basic tops in haar kast hebben, en deze Helmut Lang Tee is er daar een van! Deze gemêleerde top behoort tot je ultimate basics omdat het een te gek model heeft. Het mooie is, deze kleur maakt iedere outfit ogenblikkelijk tot een chique verschijning. Je combineert de Helmut Lang tee met je ripped shorts, biker jacket, blazer of leather shorts. Natuurlijk kan je basics bij de H&M en Zara blijven shoppen. Die basics gaan vaak een seizoen mee en zijn van een wat mindere kwaliteit. Doordat je basics veel draagt en dus daarom ook veel wast, wordt vaak de pasvorm minder mooi. Als je uitrekent hoeveel je uiteindelijk kwijt bent geweest aan de basics bij de highstreet, is het misschien slim om te investeren in een wat prijzigere basic die jarenlang meegaat.

Helmut Lang and his perfect basics

Manon is zelf groot fan van de Helmut Lang T-shirts. Ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en blijven echt ontzettend knap (zelfs na alle wasbeurten)! Misschien even een kleine rekensom maken hoeveel je per jaar uitgeeft aan je high street basics? En dat het echt kan schelen.. Ben jij al om?     helmut_lang

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites