High heels: de 25 allermooiste

Ze upgraden iedere look en geven je instantly zelfvertrouwen.

High heels: je kunt er niet genoeg van in je kast hebben! Nee, het Nederlandse straatbeeld (kinderkopjes, tramrails, grasvelden) leent zich niet persé heel goed om de hele dag hooggehakt rond te paraderen. En wellicht is het in je drukke bestaan (wij zien onszelf er in ieder geval niet de hele dag shoppend op heen en weer rennen…) geen optie om ze dagelijks uit de kast te trekken maar bijna niets maakt gelukkiger dan het aanzicht van hoge hakken. Al was het maar om ergens mooi neer te zetten in je huis.

favorite-shoes

Tips om goed te kunnen lopen op high heels:
  • Verplaats je gewicht naar de bal van je voet, niet naar je hakken. Dat laatste is namelijk de meest gemaakte fout en daardoor word je wankel en verlies je je balans. Je weet dat je goed zit qua verplaatsen van je gewicht als je je hakken vanuit deze positie (de bal van je voet blijft op de grond) makkelijk een stukje op kunt tillen van de grond.
  • Volgens Italiaanse mannen lopen wij Nederlandse vrouwen als eenden….dat wil zeggen met onze voeten naast elkaar in plaats van je ene voet steeds voor de andere voet te zetten. Let’s prove them wrong: trek in je hoofd een denkbeeldige rechte lijn over straat en zet daar steeds je ene voet voor de andere op.
  • Wieg lichtjes (LICHTJES. We don’t want anyone to get the wrong impression) met je heupen. Het maakt je, omdat je meer vanuit je heup beweegt, stabieler en ziet er aantrekkelijker uit dan dat je heel stijf (want spannend, op je high heels) loopt.
  • Onthoud te allen tijde: je bent GEEN zweefvlieftuig. Armen wijd en bovenlichaam naar voren geheld (evenwicht is a nasty m*therf***er) is geen optie. Houd je rug recht en laat je armen losjes langs je lijf meebewegen.
  • Oefening geeft spierpijn baart kunst: hang in there.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites