Iro leather jacket

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

Een Iro leather jacket is altijd goed, ze zijn van prachtig en boterzacht leer, super tijdloos en ze gaan natuurlijk een leven lang mee (je moet toch een iets verzinnen om de aankoop van een Iro leather jacket te rechtvaardigen..).

Er is één statement item dat eigenlijk niet in je garderobe mag ontbreken en dat is een fel rood leren biker jacket. Nadat Balmain twee jaar geleden het Billy Jean imago van het rode leren jack wist af te schudden werd het pas echt een trend toen Balenciaga een rood biker jacket in hun collectie opnam. Jennifer Aniston, Mary-Kate & Ashley Olsen, Fergie en Victoria Beckham werden er mee gespot, just to name a few.

Een rood leren jack is een super goede aanvulling in elke garderobe. De opties qua styling zijn namelijk eindeloos: met zwarte of witte looks, met jeans, over jurkjes je draagt hem zo ongeveer overal bij en hij geeft iedere look een subtiele touch of grunge en rock. Jammergenoeg is het Iro leather jacket met zijn bijna €800 een serieuze budget killer. Maar… wij hebben een heel mooi real leather alternatief bij Mango gespot en budget-wise is dit rode exemplaar voor minder dan €110 een heel verstandig besluit.

Iro Red Leather Jacket

Shop de items hier

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites