Iro shorts

Heb je je summerwardrobe al binnen? Of ben je druk in de sale aan het scoren?

Het merk Iro is een van de favoriete labels binnen de redactie. De Franse broers Laurent en Arik Bitton begonnen met een casual maar sophisticated lijn in 2004. Het label combineert parisien chic, edgy street style en vrouwelijk briljant samen. Onze favoriete stukken? De Iro shorts, tops en leather jackets. Wat betreft je summer wardrobe ben je nu vast al druk op zoek naar de essentials. Dit printed shortje is er daar een van. Deze te gekke print matcht flawless met de zomer. Wit is een van de kleuren voor deze zomer en van een all white zijn we deze zomer niet vies. Je kunt ‘m knap combineren met je (witte) bikerjacket, basic white top en ugly sandals!

Nu is het natuurlijk wel zo dat Nederland maar een beperkt aantal zonnige dagen kent. We snappen dat je daardoor ietsje minder in je summer wardrobe  investeert.. Toch blijven de items van Iro van briljante kwaliteit en zijn ze de investering waard.

Investeer jij in een real deal item van Iro of ga je voor de briljante look-a-like van Mango? Ze creëren bijna hetzelfde effect.

 

psssst.. We hebben hier trouwens een briljante knock-off gevonden van de Red leather Iro jacket! 

iro_axano_shorts

1. Iro

2. Mango

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites