Isabel Marant Sandals

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

Isabel Marant! We raken maar niet op je uitgekeken en de meeste items uit collecties zijn gewoon te gek. Neem nou deze high heeled sandal… Super simpel, maar zo perfect. De effortless items met dat vleugje Parisian nonchalance is een van de main reasons waarom haar ontwerpen zo sterk zijn. Deze zwarte leren Isabel Marant sandals hebben genoeg hak om je benen prachtig voor de dag te laten komen maar met hun 10 cm zijn ze ook weer niet té hoog. Comfortabel genoeg om er de hele avond op stralen.

Isabel Marant Sandals Met deze Isabel Marant sandal kun je echt alle kanten op. Combineer ze met een stoere dungaree en basic tee voor een casual-look en voor een friday night look mix je de play sandals met een lace dress en een fancy clutch. Ben je meer op zoek naar een sophisticated look (of ben je gewoon geen jurkjes kinda girl)? In combinatie met een te gekke jumpsuit laat je de play sandals helemaal tot hun recht komen.

Knock-Off

Eenzelfde indruk maken voor een fractie van de prijs? Aan Mango’s nude suede sandaal heb je een super toffe knock-off die wel heel veel gelijkenissen vertoont met de veel duurdere sexy sandal van Isabel Marant.

isabel marant sandals play

Shop de items hier

1. Isabel Marant

2. Mango (on sale)

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites