J Brand sheer shirt

Het Amerikaanse merk J Brand is alles behalve just another denim merk, sinds enige tijd brengen ze ook een volwaardige kledinglijn uit met ontwerpen waar wij wel warm van worden.

Wij spotten vandaag een goedkoper alternatief op deze gestreepte sheer top van J Brand en die zeker een vermelding in de “Broke or Bargain” lijst waard is.

Een kraakhelder wit katoenen hemd en een knap basic wit t-shirt van een goede kwaliteit zijn een waardevolle basisstukken in je garderobe waar je alle kanten mee op kunt. Met jeans; een strakke donkere jeans en pumps voor een wat meer dressy look, of juist met een ripped boyfriend model en sneakers voor casual chic, maar ook met een leren broekje, strakke kokerrok, of een statement pantalon: witte basisstukken van goede kwaliteit zijn nooit een miskoop.

Knock-Off

Maar basic is ook maar zo basic, deze striped sheer top van J Brand is de moderne en edgy variant op zijn meer simpele voorouders en maakt bovenstaande combinaties ineens een stuk spannender en hipper. Hoewel wij in dit geval de investering in een top als deze van harte kunnen aanbevelen, hoef je echt niet ruim €350 uit te geven om je garderobe een spannende en hippe update te verschaffen. Zara heeft namelijk een soortgelijke top in de rekken hangen voor een veel vriendelijkere prijs.

 

J_brand_striped_sheer

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites