Deze rokjes en jurkjes kun je gewoon aan op de fiets

Zonder dat iedereen er zomaar inkijkt..

Rokjes en jurkjes zijn heel leuk, vooral voor de warme lente- en zomerdagen. En anders dragen we ze natuurlijk ook gewoon, maar dan met een panty eronder. Het enige nadeel is dat je de hele dag op je houding moet letten. Want je wilt natuurlijk niet dat iedereen zo je rok of jurk inkijkt.. Vooral op de fiets kan dat nog weleens lastig zijn. Maar gelukkig zijn daar hele goede oplossingen voor. Dit zijn de mogelijkheden als je zonder zorgen een jurkje of rokje wilt dragen op de fiets:

Een broekrok

We geven toe, dit klinkt misschien een beetje gek, maar dat is het helemaal niet. De broekrok (ook wel de skort: skirt en short) lijkt namelijk op een rok maar er zit een broekje onder. Hiermee stap je dus gewoon zorgeloos op de fiets, terwijl het toch lijkt alsof je een rokje draagt. En ze zijn ook nog eens heel leuk!

Midi lengte

Als je moet fietsen met een rokje of jurkje aan, is een midi lengte het makkelijkst. Dan is je rokje of jurkje niet te kort, maar ook niet te lang. Want dat kan beide nogal lastig zijn op de fiets.. Ga niet voor een mega strakke pencil skirt zonder stretch, want je moet je benen er natuurlijk nog wel goed in kunnen bewegen. Maar met een minder strakke rok of jurk of een stof met stretch zit je sowieso goed.

Mini of maxi lengte

Is fietsen met een rok of jurk met een mini of maxi lengte dan echt impossible? Dat willen we ook zeker niet zeggen. Draag onder een kort rokje bijvoorbeeld een fietsbroekje en zorg er ook weer voor dat hij niet te strak zit. Met een iets losvallender rokje kun je dan prima fietsen! Maak je maxi-jurk iets korter voor op de fiets met een knoopje of een elastiekje zodat hij niet in de weg zit.

Deze rokjes wil je NU shoppen:
> Klaar voor rokjesdag? Deze rokjes wil je vandaag nog shoppen

Zo zijn je benen klaar om geshowd te worden:
> In 4 stappen ready voor rokjesdag

Heb jij al een rood zomerjurkje in je kast hangen?
> De knapste rode zomerjurkjes die iedereen staan

PHOTO CREDITS: SOPHIE MAY 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites