Kun je beter online shoppen of in de winkel?

Dit hebben wij altijd al willen weten!

Kun je beter online shoppen of in de winkel? Is iets wat we onszelf steeds vaker afvragen. Toch doen we het nog allebei. Een middagje shoppen in Amsterdam kan namelijk (bijna) niet op tegen een avondje achter je laptop zitten. Toch hebben beide opties verschillende voordelen. Wij wegen het voor je af!

Voordelen online shoppen:

  • Je kan makkelijk prijzen met elkaar vergelijken – Binnen één klik ben je op de website van een andere winkel en kan je zien hoeveel het scheelt. Ideaal!
  • Het heet niet voor niets het wereldwijde web – Dit betekent dat je vanuit de hele wereld kleding kan bestellen. Scheelt je ook weer een dure vlucht naar New York.
  • Het internet heeft meer aanbod – In een webshop is vaak meer keus dan in een winkel.
  • Je ziet gelijk of een item out of stock is – Dat scheelt je weer dat ritje met de fiets naar de stad.
  • Je bestellen vanaf de bank – blijf lekker binnen, vaak is het vandaag besteld en morgen in huis. Ideaal!

Voordelen winkelen:

  • Het is tastbaar – Je kan precies voelen waar een item van gemaakt is. Niks is fijner dan even te knuffelen met die zachte lammy coat.
  • Klantenservice – Soms kan het wat vervelend zijn, maar deze mensen zijn er niet voor niets. Zij hebben vaak verstand van de collectie en kunnen je dus van alles vertellen.
  • Een boost voor de economie – Het doet jouw stad super goed als jij lekker veel geld uitgeeft!
  • Je weet gelijk of je de goede maat hebt – Je zoekt de mooiste items uit en gaat dan passen. Je weet gelijk wat wel en niet zit. Als je dit online bestelt, weet je nooit hoe het zit.

Conclusie? Ben je iemand die weinig tijd heeft? Ga dan vooral online shoppen, zo ben je minder tijd kwijt en kan je beter zoeken. Hier kan je ook nog eens unieke items scoren. Helemaal top voor fashion girls met een eigen stijl. Winkelen in de fysieke winkel is toch meer voor de gezelligheid met vriendinnen. Het ligt er dus aan of je echt iets nodig hebt, ja of nee.

READ NEXT:
20 hilarische gedachtes tijdens winkelen in het weekend
Dus daarom houden mannen niet van winkelen
10 redenen waarom jij een shopaholic bent!

Source: Tuula Vintage

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites