Met deze tips blijft je kleding supermooi

Dit moeten we weten!

Je kleding mooi houden is makkelijker gezegd dan gedaan. We gaan gewoon netjes met onze kleding om, maar ze komen soms toch wat anders uit de was dan dat we ze het liefst zien. Met deze tips hou je jouw kleding supermooi en gaan ze nog jaren mee!

1. Leer mag je nooit vouwen
Gekreukt leer. Verschrikkelijk! Wat moet je er mee? Je kunt leer natuurlijk niet strijken. Daarom mag je leer nooit opvouwen en is het slim om je leren items op te hangen. Vouwen kan trouwens ook heel slecht zijn voor het leer!

2. Zorg dat de ritsen dicht zijn voordat je het in de wasmachine stopt 
Als je kleding met ritsen open in de wasmachine stopt kunnen andere kledingitems aan deze ‘haakjes’ blijven hangen. Zonde! Vooral bij dunne stofjes kun je hierdoor gewoon een gat in je kledingstuk krijgen. Altijd dicht die rits dus!

3. Was je kleding binnenste buiten
Door je kleding binnenste buiten te wassen blijft de kleur mooi. Vooral kleding met kraaltjes of andere borduursels blijven zo het mooist. Als je je kleding buiten laat drogen moet je het écht binnenste buiten ophangen. Zo kan de zon je kleding niet verpesten.

4. Stop je kleding zo min mogelijk in de droger
Hoe meer je je kleding in de droger stopt, hoe lelijker je kleding ervan wordt. Hang je kleding dus zo veel mogelijk uit. Handig om met al je kleding stukken te doen in plaats van alleen de items die niet in de droger mogen. Zo doe je alles in een keer en houd je al je kleding supermooi!

READ NEXT
4 kledingtips voor mooie billen in jeans!
Kledingtips om slanke bovenarmen te faken
Nooit meer te kleine kleding na het wassen!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites