Hier vind je de knapste sweaters van het moment!

Tja, als ervaringsdeskundigen weten we wel het een en ander van sweaters. Dit zijn wat ons betreft de coolste sweater-brands van het moment!

We zouden voor de grap eens moeten tellen hoeveel sweaters we hier op de redactie in totaal in de kast hebben liggen. We schatten zo in dat er in de kast van Manon alleen al minstens 10 liggen (zou ook zomaar eens 20 kunnen zijn) en ook de rest van de redactie draagt een flinke steen bij. Hebben we er dan nu genoeg van? Nog lang niet. Zeker niet als de ene coole sweater na de ander als paddestoelen uit de grond blijven schieten. Zo vonden wij weer een paar fantastische exemplaren die we gráág nog aan de stapel toe zouden willen voegen. We vonden deze sweats bij dé sweater-brands van het moment:

1. Walk Of Shame

Dit Amsterdamse modemerk is begin dit jaar kleinschalig gelanceerd, maar met succes! De ‘One of the Guys‘ sweater was meteen een hit (we hebben onder andere Sophie Hilbrand en Gwen van Poorten in de sweater gespot) en dus was het tijd voor een volwaardige najaarscollectie, genaamd ‘Heavy Metal Cowboys’. Walk of Shame is een merk voor vrouwen die uitgesproken durven zijn en het leven vooral niet te serieus nemen. Ontwerpster Eva Ambtman heeft als inspiratiebron American street-apparel in combinatie met een vleugje rock ’n roll. Zucht, sweaters én rock ’n roll… Does it get any better? Jup! Want naast ontzettend cool zijn de sweaters ook nog eens hartstikke betaalbaar! De prijzen van de collectie (naast fantastische sweaters kun je bij Walk of Shame ook terecht voor T-shirts en caps) variëren van € 49,95 tot € 89,95. De nieuwe collectie is verkrijgbaar in de eigen webshop of via welikefashion.com. Wil je de sweaters in het echt zien? Ze hangen sinds kort ook bij BUISE in Amsterdam!

sweaters

 2. Etre Cécile

Dit London-based merk is opgericht door een groep vrienden die behoefte hadden aan te gekke T-shirts en sweaters met de kwaliteit en uitstraling die niet onder zou doen voor designerstukken. Etre Cécile heeft als inspiratiebron ‘Cécile’, een Ierse artiest die leefde in het Parijs van de jaren ’60, een niet te stoppen flair voor mode had en verliefd was op dierenprints. De wens van de oprichters was om de ware fashionista’s te bereiken en met Cara Delevingne (en natuurlijk MonStyle) als fan kunnen we concluderen dat dat ruimschoots is gelukt. De collecties bestaan uit T-shirts en sweaters met slogans en dierenprints, allen met een coole urban edge. Inmiddels heeft het merk showrooms in Parijs, New York en Londen en is de collectie in meerdere webshops verkrijgbaar, waaronder Shopbop en My Wardrobe. Onze favoriet? De sweater met ‘French Fury’ natuurlijk…

sweaters

3. Sea NY

Oké, strictly speaking is dit geen sweater merk. We konden het alleen niet negeren: er zitten flink wat toffe sweaters in de collectie van Sea NY. En dus hoort het merk volgens ons hartstikke in dit rijtje thuis. Sea NY is zo’n 8 jaar geleden opgericht in Amerika en wordt inmiddels verkocht bij onder andere Barneys en is super populair in Japan. Europa blijft nog wat achter, maar daar komt hopelijk snel verandering in! De designs van Sea NY zijn laid back chic, vrouwelijk en quietly cool. En het staat, stom genoeg, bekend om de fijne jurkjes, niet zozeer om de knappe sweaters. Raar. Sea NY wordt online onder andere verkocht bij Shopbop en Oxygen Boutique.

sweaters

 

P.S. Maar hoe draag je nou zo’n sweater? Nou zó bijvoorbeeld! 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites